Dit zijn de zonnebrillen die je deze winter op je neus wil zetten…

De winter associëren we met trieste, miezerige dagen met warme truien en cosy sjaals. Maar wist je dat een zonnebril ook belangrijk is in de winter? Denk maar aan de laagstaande zon en de schadelijke uv-stralen. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte zonnebril. Heb jij nog niet de kans gehad om te achterhalen welke trends deze winter in zonnebrillenland zullen heersen? Geen paniek, hieronder vind je enkele trends voor deze winter terug.

Retro

Kies dit seizoen voor retro! Getinte glazen; geel, blauw, roze, groen, paars… werkelijk elke tint passeert de revue. Het grote voordeel aan dit type zonnebril? Het geeft je outfit meteen een vrolijke toets en dankzij de transparante glazen zal je gesprekspartner er nooit over klagen dat je geen oogcontact wil maken. We vinden de gekleurde glazen vooral terug in rechthoekige monturen of een cat-eye.

Dior €360

https://www.optiekdominiek.be/...


Ton Sur Ton

‘Ton-sur-ton’ wist het vorige winter van saaie tint tot trendkleur van het moment te schoppen, en dat is dit jaar ook het geval. Een beige jurk heb je waarschijnlijk al in de kast hangen, net zoals die blouse met pofmouwen. Maar de trendkleur reikt verder dan je kleding, want we spotten de kleur ook in zonnebrillenland. Het grote voordeel aan nude-tinten is dat het bij de meest gekke accessoires past en toch een ware eyecatcher is.

Chloé €273

https://www.optiekdominiek.be/...

 

Oversized

Blouses met kraagjes, gewatteerde jasjes, oversized knits… We hebben al flink wat trendstukken uit de kleerkast van onze schattige oma gestolen. Dit seizoen plunderen we dan weer haar kistje met accessoires. Want ja, naast kettingen met tijdloze parels zijn nu ook XL-zonnebrillen weer een ding.  Tortoise, vierkante vormen: het zijn maar enkele details die ons in het oog springen als we de grotere monturen even gadeslaan.

Dior €320

https://www.optiekdominiek.be/...

 

Aviator 2.0

Zijn die opvallende monturen niets voor jou? Geen paniek, want de aviator gaat deze winter nergens heen. Al komt ie ook in andere vormen zoals iets vierkantige glazen. De typische gouden rand is wel een blijvertje. De pilotenbril staat bovendien bijna bij iedereen goed, en je kunt hem gemakkelijk combineren met elk ensemble.

Dolce & Gabbana €248 

https://www.optiekdominiek.be/...


Stevige pootjes

Een stel grote glazen is één ding, maar wie echt een statement wil maken met zijn of haar nieuwe zonnebril kiest deze lente simpelweg voor een breed frame. Dit seizoen is de zijkant van je bril namelijk net zo belangrijk als de kleur. Hoe breder, hoe beter klinkt het motto hier.

Chanel €620 

https://www.optiekdominiek.be/...


Kom langs en ontdek dé mooiste zonnebrillen!


Groetjes,


MAAK NU EEN AFSPRAAK
Stel een vraag via
Whatsapp