Multifocale glazen

Multifunctioneel

Multifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor een uitstekend zicht dichtbij, veraf en alles daartussen zonder merkbare overgangen. Wist u trouwens dat de leesafstand tussen uw ogen en een smartphone veel kleiner is dan wanneer u een boek of een krant leest? Gelukkig houden alle multifocale brillenglasontwerpen van Zeiss daar rekening mee om u een ontspannen en dynamisch zicht te bieden. Dankzij de Zeiss-ontwerpfilosofie voor multifocale brillenglazen kunnen uw ogen snel focussen op elke afstand en in elke richting, wat het comfort aanzienlijk bevordert.

Vier types

Uiteindelijk is het onze doelstelling om u met onze brillenglazen hetzelfde comfortabele zicht te bieden als datgene wat u had voordat u een bril nodig had. Het brillenglasontwerp moet dus exact zijn afgestemd op u en uw kijkgewoonten. Hoe beter het multifocale brillenglas is gepersonaliseerd en aangepast aan de brillendrager, hoe groter de bruikbare en optisch gedefinieerde zones van het brillenglas en hoe hoger de tolerantie van de brillendrager. Daarom omvat het aanbod multifocale brillenglazen van Zeiss vier types en zeven technologieën die kunnen worden geoptimaliseerd voor uw visuele behoeften en uw budget.

Smartlife Pure

Het eerste type van multifocale brillenglazen van ZEISS heet Smartlife Pure. Wilt u in het dagelijkse leven simpelweg opnieuw een goed zicht genieten met uw multifocale brillenglazen, dan is dit het juiste type voor u. In dat dagelijkse leven vormen digitale apparaten namelijk een steeds grotere uitdaging voor uw ogen, die de hele dag lang snel van dichtbij naar veraf en terug moeten schakelen. Zelfs het eerste kwaliteitsniveau van multifocale brillenglazen van Zeiss houdt daar rekening mee, door de integratie van de Digital Inside-technologie.

Smartlife Plus

U bent modebewust en wilt uw brilmontuur graag aanpassen aan de nieuwste modetrends? Dan is het leuk om te weten dat u met de multifocale Smartlife Plus-glazen van ZEISS op geen enkel vlak toegevingen hoeft te doen. Niet op stijlvlak, maar ook niet qua zichtcomfort en -kwaliteit. Dankzij de unieke Adaptation Control- en FrameFit+ -technologie kunnen uw vertrouwde multifocale brillenglazen probleemloos in uw nieuwe montuur worden geplaatst, zodat uw ogen niet opnieuw hoeven te wennen aan nieuwe zichtzones.

Smartlife Individual

Om in alle omstandigheden een goed en natuurlijk zicht te genieten moet u kunnen rekenen op een oplossing die perfect is afgestemd op uw persoonlijke levensstijl. Aangepaste multifocale brillenglazen moeten dus niet alleen rekening houden met de anatomie van uw aangezicht, maar ook met uw dagelijkse activiteiten, zowel op het werk als in uw vrije tijd. Dankzij de IndividualFit- en Luminance Design-technologieën van ZEISS geniet u een haast even comfortabel en natuurlijk zicht als voordat u een bril nodig had. En dat is uiteindelijk onze doelstelling…

Smartlife Superb

Iedereen is verschillend. En geen enkel aangezicht is hetzelfde. Zelfs de linkerhelft van ons gezicht is niet symmetrisch ten opzichte van de rechterhelft. Als hiermee geen rekening wordt gehouden bij de productie van multifocale brillenglazen, dan is het mogelijk dat u de optische prestaties van uw bril niet ten volle kunt benutten. Dankzij de FaceFit-technologie van ZEISS worden de multifocale Smartlife Superb-glazen perfect aangepast aan de anatomie van het aangezicht, zodat de gebruiker een optimaal driedimensionaal zicht kan genieten.

Advies op maat

Tot slot zijn alle multifocale brillenglazen van ZEISS – in alle kwaliteits- en prestatieniveaus – verkrijgbaar met i.Scription-technologie voor een beter nachtzicht met nog meer contrast en kleurintensiteit, en met een ruim assortiment aan coatings, zoals het krasbestendige DuraVision Platinum, zodat u lange tijd kunt genieten van een perfect zicht. Ons aanbod aan multifocale brillenglazen is dus bijzonder uitgebreid, maar het belangrijkste is dat u bij Optiek Dominiek Van Den Bosch perfect wordt begeleid met professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken graag de nodige tijd voor u vrij.

Nog toe te voegen mogelijkheden: