Trends kinderbrillen

Coole monturen

Kids weten precies wat ze willen. Daarom pakt Optiek Dominiek uit met een ruim aanbod aan hippe en stevige kinderbrillen met trendy kleuren, zodat elke jonge brildrager een montuur kan kiezen die hij of zij leuk vindt. Leuk, stoer, trendy of schattig: er is voor elk wat wils. Om die coole kindermonturen volledig tot hun recht te laten komen maken wij uitsluitend gebruik van op maat gemaakte en dus dunnere glazen. In onze winkel kunt u vrijblijvend terecht om ons uitgebreide gamma kinderbrillen te ontdekken en u deskundig te laten begeleiden bij uw keuze.

Voor zotte kuren

Hoewel al onze kinderbrillen tegen een stevig stootje kunnen, is een tweede bril voor de meeste kids geen overbodige luxe. Dat kan een gewone reservebril zijn, voor onvoorziene omstandigheden, maar ook een echte sport- of ravotbril, die bestand is tegen de zotste kuren. Klanten die bij Optiek Dominiek een kinderbril gekocht hebben, kunnen voor hetzelfde kind een tweede bril aankopen vanaf 95 euro inclusief glazen. Voor alle brillen voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar) gelden bij Optiek Dominiek trouwens speciale gunsttarieven en garanties.

Uw voordelen

Voor brillen voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar) gelden bij Optiek Dominiek speciale gunsttarieven en garanties.

Gunsttarieven

Om te beginnen zijn de glazen aanzienlijk goedkoper dan voor volwassenen. Detailinformatie over deze gunsttarieven, die afhankelijk zijn van de sterkte en de uitvoering van de glazen, verschaffen wij u graag in onze winkel. Op onze website vindt u een overzicht van de terugbetalingstarieven voor kinderbrillen via de diverse ziekenfondsen.

Klanten die bij Optiek Dominiek een kinderbril gekocht hebben, kunnen bovendien voor hetzelfde kind een tweede bril aankopen vanaf 95 euro inclusief glazen. Het kan gaan om een gewone reservebril, een sportbril, een ravotbril of een zonnebril op sterkte.