Op zoek naar de meest geschikte contactlenzen?

Het geheim van een comfortabel scherp zicht met contactlenzen zit hem in belangrijke details. Details die wij samen met u stuk voor stuk aftasten om u de ideale lenzen te kunnen aanbieden. Daarbij maken wij gebruik van een welomlijnd stappenplan. Samen met u bepalen we welk type contactlenzen het beste past bij uw ogen en uw levensstijl: zachte lenzen, vormvaste lenzen of nachtlenzen. Daarnaast kunt u bij Optiek Dominiek ook terecht voor heel specifieke lenstypes, zoals multifocale lenzen (zoals leeslenzen) en torische lenzen.

Optiek Dominiek is in de regio altijd al een trendsetter geweest, niet alleen wat de keuze van de brillencollecties betreft, maar ook op het vlak van oogmeetapparatuur en contactlenzen. Het team doet er alles aan om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën. Eendagslenzen, tweewekenlenzen of maandlenzen? Vraag advies aan onze gecertificeerde contactlensconsulenten, die perfect op de hoogte zijn van de jongste evoluties. Zelfs voor lenzen op maat kunt u bij Optiek Dominiek terecht.

Optiek Dominiek beschikt over een zeer uitgebreid gamma contactlenzen en werkt daarvoor samen met de meest gerenommeerde fabrikanten, zoals Alcon, Bausch + Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson en NKL. Om als lensdrager uw ogen in conditie te houden is het in de eerste plaats heel belangrijk om uw lenzen correct te onderhouden. Niet alleen voor de gezondheid van uw ogen maar ook voor het draagcomfort is de keuze van de lensvloeistof van groot belang. En tot slot raden wij elke lensdrager aan om minstens één maal per jaar op controle te komen. Of – beter nog – te kiezen voor ons servicepakket.