Dit zijn dé zonnebrillen die je in 2022 op je neus wil zetten...

Optiek Dominiek helpt je graag bij de zoektocht naar dé perfecte zonnebril. De zon schijnt, ook in het najaar, en deze kan gevaarlijk laag hangen. Daarom is het belangrijk om ook dan een goede zonnebril te dragen. Heb je de kans nog niet gehad om te achterhalen welke trends voor 2022 in zonnebrillenland zullen domineren? Geen paniek, hieronder vind je ze terug...

 

Ton Sur Ton

‘Ton-sur-ton’ wist het vorige winter van saaie tint tot trendkleur van het moment te schoppen, en dat is dit jaar ook het geval. Een beige jurk heb je waarschijnlijk al in de kast hangen, net zoals die blouse met pofmouwen. Maar de trendkleur reikt verder dan je kleding, want we spotten de kleur ook bij de zonnebrillen. Het grote voordeel aan nude-tinten is dat het bij de meeste accessoires past en toch een ware eyecatcher is.

Gucci €338.00

https://www.optiekdominiek.be/...

 

Oversized

Blouses met kraagjes, gewatteerde jasjes, oversized knits… We hebben al heel wat trendstukken uit de kleerkast van onze schattige oma kunnen stelen. En in 2022 plunderen we daarbij ook haar kistje met accessoires. Want ja, naast kettingen met tijdloze parels zijn nu ook XL-zonnebrillen weer een ding.  Tortoise, vierkante vormen: het zijn maar enkele details die ons in het oog springen als we de grotere monturen.

Dior €390.00

https://www.optiekdominiek.be/producten/signature-s1u


Retro

Kies dit seizoen voor retro! Getinte glazen; geel, blauw, roze, groen, paars… werkelijk elke tint passeert de revue. Het grote voordeel aan dit type zonnebril? Het geeft je outfit meteen een vrolijke toets en dankzij de transparante glazen zal je gesprekspartner er nooit over klagen dat je geen oogcontact wil maken. We vinden de gekleurde glazen vooral terug in rechthoekige monturen of een cat-eye.

Chloé €403.00

https://www.optiekdominiek.be/...


Pilotenbril 2.0

Zijn die opvallende monturen niets voor jou? Geen paniek, want de aviator gaat deze winter nergens heen. Al komt ie ook in andere vormen zoals iets vierkantige glazen. De typische gouden rand is wel een blijvertje. De pilotenbril staat bovendien bijna bij iedereen goed, en je kunt hem gemakkelijk combineren met elk ensemble.

Dolce & Gabbana €202.00

https://www.optiekdominiek.be/...

 

Stevige pootjes

Een stel grote glazen is één ding, maar wie echt een statement wil maken met zijn of haar nieuwe zonnebril kiest deze lente simpelweg voor een breed frame. Dit seizoen is de zijkant van je bril namelijk net zo belangrijk als de kleur. Hoe breder, hoe beter klinkt het motto hier.

Chanel €430.00

https://www.optiekdominiek.be/producten/5435


Veel zonnebrilplezier,


MAAK NU EEN AFSPRAAK
Stel een vraag via
Whatsapp