FASHIONWEEK BIJ OPTIEK DOMINIEK 15 TOT EN MET 21 MAART

FASHIONWEEK BIJ OPTIEK DOMINIEK

15 TOT EN MET 21 MAART

Zondag open van 10 – 17 uur.

Naar goede gewoonte doet OPTIEK DOMINIEK, 20 & 21 maart mee met de Lente Opendeurdagen van Hoogstraten. Wij kiezen dit jaar bewust voor een fashionweek, zodat we een volledige week onze nieuwste (zonne)brillencollectie corona-proof aan iedereen kunnen voorstellen.

Wanneer u een afspraak maakt, zullen wij meer plaats voorzien zodat u eventueel een extra persoon kan meebrengen. Zo heeft u ruim de tijd om samen met ons het perfecte montuur uit te zoeken. Omdat wij de corona-maatregelen nauwgezet volgen, willen wij iedereen die een afspraak heeft ingepland graag verwennen met een leuke attentie. Zo kunnen we  u op een veilige manier helpen bij uw keuze.

Ontdek het comfort van een tweede bril, met de nieuwste generatie Zeiss brillenglazen!

Voor elke gelegenheid de juiste bril!

Een tweede kwalitatieve bril is geen overbodige luxe, dat weet iedereen.

Om u de luxe en het comfort van een tweede bril te laten ervaren, organiseert Zeiss een actie. Het vierde glas uit hun top-gamma krijgt u nu gratis.

Dat vierde glas gratis is perfect voor... *

  • Een zonnebril voor heerlijk terrasjesweer.
  • Een kantoorbril voor het aangenaamste werkcomfort.
  • Een bril met verkleurende glazen. Met dat Belgische weer weet je nooit.
  • Of een tweede bril, omdat het leuk is om af te wisselen.

Voor een trendy montuur en Zeiss brillenglazen, vindt u bij Optiek Dominiek gegarandeerd de juiste match! En zoals u van ons gewoon bent: onze stylisten staan met de glimlach klaar om u te adviseren bij uw keuze. U laten stralen, daar gaan wij voor.

Tot dan,


MAAK UW AFSPRAAK
Stel een vraag via
Whatsapp