Nieuw in het gamma: FENDI

Fendi

De oorsprong van Fendi gaat terug naar de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Oprichtster Adele Casagrande opende een bont- en lederwinkel in het centrum van Rome. Na haar huwelijk met Edoardo Fendi doopte ze haar naam om naar die van haar man. Door de jaren heen is Fendi uitgegroeid tot een modemerk dat bekend staat om de mix van kwaliteit, traditie, experiment en creativiteit. Fendi zonnebrillen zijn ondertussen ook super bekend in de modewereld. Het modehuis kiest voor haar zonnebrillen een uitgesproken en moderne stijl. Zo zijn de zonnebrillen elegant met levendige en hippe details en herken je een echte Fendi aan het logo. Bij Optiek Dominiek kan je kiezen uit de allernieuwste collectie van Fendi.


Fendi zonnebrillen voor dames

Een Fendi zonnebril onderscheidt zich door de perfecte elegantie van het montuur en de luxueuze materialen waaruit het is vervaardigd. Je trekt de aandacht door het mooi afgewerkte logo en laat zo een blijvende goede indruk achter. Fendi blijft ons verbazen met hun gedurfde en uiteenlopende ontwerpen. De ontwerpen zijn dikwijls geïnspireerd door het emblematische logo of door de opvallende catwalklooks. We spotten de Fendi’s regelmatig op de neus van heel wat fashionista’s en bloggers.

   

Fendi zonnebrillen voor heren 

Fendi is gekend om de zonnebrillen voor dames, maar de collectie is minstens zo spectaculair voor mannen! Er zijn minder mannenzonnebrillen in de collectie, maar degene die er zijn, zijn fenomenaal. Voor mannen zijn er verschillende vormen, er is onder andere een variant op de aviator-vorm. Details, zoals hoekig afgeschuinde buitenkanten, zijn een interessante variant op de klassieke druppelvorm. Ze zijn vervaardigd uit kunststof én/of metaal. Stoere en nieuwe combinaties van frame- en glaskleuren zoals goud en blauw benadrukken de individuele uitstraling met subtiele details.


Fendi zonnebrillen niet online verkrijgbaar

De zonnebrillen van Fendi zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel. In onze webvitrine vind je de volledige collectie die we in huis hebben. Geraak je er niet meteen? Contacteerons voor meer informatie over je favoriete zonnebril.


Prijzen: zonnebrillen vanaf € 260,00 & pet met zonnebril € 530,00.

Meer info: www.fendi.com

Ontdek ze hier!
Stel een vraag via
Whatsapp