Terug van weggeweest: Persol

Nieuwkomer in onze (zonne)brillencollectie is Persol, stoere, kwalitatieve monturen.

Sinds 1917 worden de brillen van Persol handgemaakt in Italië. Ze zijn allemaal vervaardigd van materialen van de hoogste kwaliteit om dé juiste Persol-monturen voor mannen en vrouwen te creëren in verschillende stijlen, waaronder de meest populaire retrostijlen. Het is één van de oudste en meest succesvolle brillenmerken ter wereld.


Wat maakt Persol-monturen nu zo uniek? Wel, de zorg en de details die besteedt zijn aan ieder onderdeel van de bril, het gebruik van Italiaanse acetaat en de prachtige combinatie van natuurlijke materialen en de nieuwste technologie. De uitgesproken vintage/retro kleuren in acetaat die bij Persol-brillen gebruikt wordt, is specifiek per montuur gekozen en daarom zijn de brillen verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties die je nergens anders vindt.

Door gebruik te maken van hoogwaardige optische materialen, garandeert Persol superieure helderheid en duurzaamheid in alle zonnebrillen. De meeste Persol zonnebrillen zijn voorzien van gepolariseerde en/of photochromatische minerale glazen. Een ander technisch kenmerk van Persol is het gepatenteerde Melfecto-systeem, dat pionierde op het vlak van de flexibele veren en een optimaal draagcomfort garandeert. Stylistisch zijn de Persol-zonnebrillen herkenbaar aan de pijlen in de scharnieren.

Ontdek de verschillende zonnebrillen bij Optiek Dominiek, van vintage tot klassiekers of supertrendy modellen.

TEAM


BESTEL ZE HIER
Stel een vraag via
Whatsapp