Wij kijken vooruit naar de eerste schooldag…

Met een hippe, nieuwe bril...

Coole monturen

Kids weten precies wat ze willen. Daarom pakt Optiek Dominiek uit met een ruim aanbod aan hippe en stevige kinderbrillen met trendy kleuren, zodat elke jonge brildrager een montuur kan kiezen die hij of zij leuk vindt. Leuk, stoer, trendy of schattig: er is voor elk wat wils. Om die coole kindermonturen volledig tot hun recht te laten komen maken wij uitsluitend gebruik van op maat gemaakte en dus dunnere glazen. In onze winkel kan je vrijblijvend terecht om ons uitgebreide gamma kinderbrillen te ontdekken en je deskundig te laten begeleiden bij jouw keuze.

Voor zotte kuren

Hoewel al onze kinderbrillen tegen een stevig stootje kunnen, is een tweede bril voor de meeste kids geen overbodige luxe. Dat kan een gewone reservebril zijn, voor onvoorziene omstandigheden, maar ook een echte sport- of ravotbril, die bestand is tegen de zotste kuren. Klanten die bij Optiek Dominiek een kinderbril gekocht hebben, kunnen voor hetzelfde kind een tweede bril aankopen vanaf 95 euro inclusief glazen. Voor alle brillen voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar) gelden bij Optiek Dominiek trouwens speciale gunsttarieven en garanties.

 


Wij kijken vooruit

Optiek Dominiek is in de regio altijd al een trendsetter geweest, zowel wat keuze van de brillencollecties betreft, als op het vlak van oogmeetapparatuur. Maar trouwe klanten weten ook dat ze voor advies en service bij Optiek Dominiek aan het juiste adres zijn. Wij verkopen niet zomaar brillen en contactlenzen, maar verschaffen je een gepersonaliseerde totaaloplossing voor je kijkprobleem. Wij bieden je absolute topproducten aan, perfect afgestemd op en aangepast aan je behoeften. 


Kids Corner
Stel een vraag via
Whatsapp