Zaterdag 12 en zondag 13 oktober: Trendy Winter Days 2019

Kom en ontdek onze nieuwste brilcollecties!

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober neemt OPTIEK DOMINIEK weer deel aan de Trendy Winterdays van Hoogstraten. Ons team staat zondag van 11 tot 17 uur paraat om u bij te staan met raad en daad. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend de nieuwste (zonne)brillencollecties voor het zomerseizoen 2020 te ontdekken bij het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de Trendy Winterdays heeft Optiek Dominiek, van vrijdag tot en met zondag, de volledige collectie van het uitgesproken kunstzinnige merk, Kuboraum.

Deze monturen worden ontworpen in het avant-gardistische Berlijn en met de hand gemaakt in ‘brillenland’ Italië. Om u een idee te geven van de exclusiviteit van dit jonge brillenmerk, kunt u best een kijkje gaan nemen op de website van Kuboraum. Het gamma omvat de meest uiteenlopende designs, stuk voor stuk zonder logo. De meeste Kuboraum-brillen die te koop zijn bij Optiek Dominiek, zijn matzwart of matbruin, in sommige gevallen met een heel speciaal ‘verbrand’ effect en/of versierd met metalen accenten. Het gamma omvat zowel optische monturen als zonnebrillen.